0
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Returnarea produselor si garantie

Orice produs poate fi returnat in decurs de 14 zile calendaristice, fara a motiva decizia de retur. Va rugam sa trimiteti cererea de retur la adresa retur@charm.ro sau in cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic.

In cazul unei decizii de returnare, va va fi restituita suma integrala sau partiala pentru bunurile si serviciile platite intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra.

Taxa de transport pentru returnarea coletului este suportata de catre client.

Beneficiati de RETURNARE GRATUITA daca solicitarea este facuta in max. 24 ore de la primirea produselor.

In cazul in care doriti inlocuirea unui produs, taxa de transport este de 20 lei (tur-retur). In cazul in care cererea de inlocuire este facuta in max. 24 ore de la primirea produselor, transportul este gratuit. Incepand cu a 2-a cerere de inlocuire pentru acelasi produs, se va plati de asemenea taxa de transport in valoare de 20 lei.

Bunurile returnate trebuie sa fie in stare buna, nefolosite sau deteriorate. In cazul in care acestea au fost deja desfacute si utilizate partial sau integral, se vor percepe taxe de despagubire.

Ne asumam obligatia de a va returna banii in termen de maxim 10 zile lucratoare.

***Incepand cu a 3-a solicitare de returnare facuta (fara motiv) de acelasi client, taxa de returnare va fi suportata de acesta.

Returnarea produselor in garantie

In cazul in care comanda dumneavoastra contine elemente SWAROVSKI sau Argint 925, acestea vin insotite de un certificat de garantie CHARM valabil 90 zile calendaristice. Daca produsele prezinta defectiuni si toate conditiile de acceptare din certificatul de garantie sunt indeplinite, produsele se vor returna si vor fi inlocuite sau veti primi contravaloarea acestora intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra. Taxa de transport va fi suportata de catre client, iar inlocuirea sau restituirea banilor se va face in maxim 10 zile lucratoare.

Daca produsul ajunge la dumneavoastra deteriorat, iar solicitarea este facuta in maxim 24h de la primirea lui, taxa de returnare este suportata de firma noastra.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi