Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Style is a way to say who you are without having to speak

Address Petru Rares Nr.12, Bucuresti
Tel: 031.631.11.88
Email contact@charm.ro

POVESTEA NOASTRA

CHARM este un brand născut din sufletul unui copil, care odată ajuns adult, a dorit sa ducă mai departe bucuria de a oferi. Pe cand era în primii ani de viață, Mihai cel norocos găsea adesea, pe stradă sau in spatele blocului, inele și broșe de argint, pe care le oferea mamei lui. Familia modestă în care s-a născut nu-și permitea bijuterii de lux, dar aprecia calitatea, iar fiecare bijuterie oferită de Mihai mamei și, mai târziu, iubitei și soției, era și a rămas o celebrare a feminității. O apreciere profundă si un semn de recunoștință pentru esența creatoare, pentru eleganța și pentru misterul fascinant al universului feminin. De aceea, CHARM este astăzi un brand care crede cu tărie că fiecare femeie este în sine o bijuterie a vieții, încercând permanent să-și facă produsele accesibile oricărei femei. Pentru că fiecare femeie merită luxul unei bijuterii de înaltă calitate, fără să se sacrifice pentru a o avea.

# ECHIPA CHARM

Sorin Tandara
SUPERVISOR
Diana Bikindou
REPREZENTANT VANZARI
Raluca Aionitoaie
REPREZENTANT VANZARI
Alexandra Cotfas
SOCIAL MEDIA & FOTOGRAFIE
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.