0

Bine ati venit!

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

POVESTEA NOASTRA

CHARM este un brand născut din sufletul unui copil, care odată ajuns adult, a dorit să ducă mai departe bucuria de a oferi. Pe când era în primii ani de viață, Mihai cel norocos găsea adesea, pe stradă sau in spatele blocului, inele și broșe de argint, pe care le oferea mamei lui. 

Familia modestă în care s-a născut nu-și permitea bijuterii de lux, dar aprecia calitatea, iar fiecare bijuterie oferită de Mihai mamei și, mai târziu, iubitei și soției, era și a rămas o celebrare a feminității. 

 

VIZIUNEA NOASTRA

CHARM este aprecierea profundă si gestul de recunoștință pentru esența creatoare, pentru eleganța și pentru misterul fascinant al universului feminin. De aceea, CHARM este astăzi un brand care crede cu tărie că fiecare femeie este în sine o bijuterie a vieții, încercând permanent să-și facă produsele accesibile oricărei femei. Pentru că fiecare femeie merită luxul unei bijuterii de înaltă calitate, fără să se sacrifice pentru a o avea. 

 

MISIUNEA NOASTRA

Fiecare femeie merită să fie vedeta vieții ei. Merită totul. Merită varietate și bijuterii de cea mai înaltă calitate. Indiferent de vârstă, culoarea pielii sau câștigurile financiare. 

La CHARM, oferim fiecărei femei, indiferent de statutul social, mijloacele prin care își poate exprima frumusețea, senzualitatea, eleganța sau non-conformismul, purtând produse de lux. Mai mult și mai des. 

CHARM este idealul pe care îl poți atinge. Este pentru femei ca tine. Fabuloase și surprinzătoare, dincolo de clișeele și limitările sociale.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi