0
Bine ati venit!
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Returnarea produselor si garantie

Orice produs poate fi returnat GRATUIT in decurs de 30 zile calendaristice, fara a motiva decizia de retur. Va rugam sa trimiteti cererea de retur la adresa retur@charm.ro sau in cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic.

In cazul unei decizii de returnare, va va fi restituita suma integrala sau partiala pentru bunurile si serviciile platite intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra.

Incepand cu a 2-a cerere de inlocuire pentru acelasi produs, se va plati o taxa de transport tur-retur in valoare de 20 lei.

Bunurile returnate trebuie sa fie in stare buna, nefolosite sau deteriorate. In cazul in care acestea au fost deja desfacute si utilizate partial sau integral, se vor percepe taxe de despagubire.

Ne asumam obligatia de a va returna banii in termen de maxim 10 zile lucratoare.

***Incepand cu a 3-a solicitare de returnare facuta (fara motiv) de acelasi client, taxa de returnare va fi suportata de acesta.

Returnarea produselor in garantie

Produsele comandate pe www.charm.ro au garantie 1 an pe baza facturii primite pe e-mail. Daca produsele prezinta defectiuni si toate conditiile de acceptare din certificatul de garantie sunt indeplinite, produsele se vor returna si vor fi inlocuite sau veti primi contravaloarea acestora intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra. Taxa de transport va fi suportata de catre firma noastra*, iar inlocuirea sau restituirea banilor se va face in maxim 10 zile lucratoare.

*Transport gratuit in primele 30 zile calendaristice. Transport 20 lei (tur-retur) ulterior, pana la 1 an de la data primirii produselor.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi