Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Returnari si Garantii

 

Returnarea produselor

 
Orice produs poate fi returnat GRATUIT** in decurs de 30 zile calendaristice, fara a motiva decizia (indiferent daca a fost achizitionat online sau din magazin). Va rugam sa trimiteti cererea de retur (un e-mail) la adresa retur@charm.ro sau daca aveti cont, intrati si solicitati un retur direct accesand "Returnarile mele -> Solicita Retur". In cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic.

In cazul unei decizii de returnare, va va fi restituita suma integrala sau partiala pentru bunurile si serviciile platite intr-un cont bancar oferit de dumneavoastra sau direct in contul din care ati facut plata (daca ati achitat comanda cu cardul).

Bunurile returnate trebuie sa fie in stare buna, nefolosite sau deteriorate. In cazul in care acestea au fost deja desfacute si utilizate partial sau integral, se vor percepe taxe de despagubire.

PRODUSELE NU SE SCHIMBA. In cazul in care doriti alta marime sau un produs diferit, se returneaza cel comandat, se restituie contravaloarea acestuia si ulterior puteti plasa o alta comanda.

Ne asumam obligatia de a va returna banii in termen de maxim 10 zile lucratoare.

 

*In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la plasarea comenzii, returnarea NU mai este gratuita. Se va percepe o taxa de 10 lei care va fi oprita in momentul transferului.

***Incepand cu a 3-a solicitare de returnare facuta (fara motiv) de acelasi client, taxa de returnare (10 lei) va fi suportata de acesta.

 

Returnarea produselor in garantie

Produsele comandate pe CHARM au garantie 1 an pe baza facturii primite pe e-mail (exceptie fac ceasurile CHARM, care au garantie 2 ani). Daca produsele prezinta defecte si toate conditiile de acceptare din certificatul de garantie sunt indeplinite**, produsele se vor returna si vor fi inlocuite. In cazul in care produsul nu mai este in stoc la momentul solicitarii, veti primi contravaloarea acestuia intr-un cont bancar. Taxa de transport va fi suportata de catre firma noastra*, iar inlocuirea sau restituirea banilor se va face in maxim 10 zile lucratoare.

 

*Transport gratuit in primele 30 zile calendaristice. Transport 20 lei (tur-retur) ulterior, pana la 1 an de la data primirii produselor, respectiv 2 ani la Ceasurile CHARM.

** CONDITII DE ACCEPTARE

- Produsele nu trebuie sa prezinte urme de socuri mecanice (lovituri, rupere, indoire);

- Evitati purtarea lor in timp ce faceti sport sau in timpul somnului;

- Pastrati bijuteriile in ambalajele originale pentru a evita zgarieturile;

        Bijuteriile din argint vor oxida in timp, iar asta nu reprezinta un defect de fabricatie.

Acest lucru se poate intampla mai rapid daca vin in contact cu machiaje, chimicale, apa sarata, parfumuri, creme, fixative pentru par, sapunuri, lotiuni sau un PH acid al pielii.

        In cazul in care bijuteriile prezinta urme de oxidare (innegrire), folositi laveta CHARM pentru revenirea lor la stralucirea initiala. 

 

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.