Colier din Argint Black Onyx Elegance in Every Tear Auriu

Argint 925 placat cu 2 microni Aur Vermeil 18K & Onix Negru & Piatra Lunii
300,00 RON Vezi detalii.
SKU
GEN029-G

Despre Colier

Colierul tău din argint este o creație uluitoare, ce combină frumusețea naturală a pietrelor prețioase cu eleganța și rafinamentul argintului. Fiecare piatră prețioasă rotundă de onyx negru este montată cu măiestrie pe întregul lantisor, creând un șir strălucitor și elegant. Aceste pietre de onyx negru emană o aură misterioasă și puternică, adăugând o notă de sofisticare și mister oricărei ținute.

Cu toate acestea, ceea ce face colierul cu adevărat remarcabil este piatra lunii în formă de lacrimă, amplasată în centrul său. Această piatră prețioasă, cu nuanțele sale diafane și schimbătoare, atrage privirile și captivează imaginația. Forma sa în formă de lacrimă conferă bijuteriei o grație și o feminitate aparte, adăugând un element de farmec și mister.

Acest colier nu este doar o bijuterie, ci și o expresie a eleganței naturale și a misterului subtil. Combinația dintre onyxul negru solid și lumina moale a pietrei lunii creează un contrast uluitor și aduce un farmec unic colierului. Fiecare detaliu este finisat cu atenție și dedicare, ilustrând măiestria artizanilor care au creat această bijuterie deosebită.

 

Detalii

- Piatra naturala Moonstone si Onyx Negru

- Argint 925 placat cu 2 microni aur galben de 18K( GOLD VERMEIL )

- Dimensiune Lantisor 400+50mm

 

GOLD VERMEIL
Argint 925 placat cu 2 microni de Aur Galben 18k (gold vermeil): O combinație perfectă de eleganță și durabilitate, cu un strat de aur galben de calitate superioară.


Pietre Naturale
Pietrele noastre pretioase Moonstone autentice sunt obtinute in mod etic si culese manual cu dragoste in India.
Complet unice, micile incluziuni (minerale prinse in interiorul pietrelor pretioase) dovedesc 100% autenticitate.

Originar din India, onixul nostru negru de provenienta etica ofera o eleganta intunecata intr-o piatra semipretioasa, cu un luciu subtil si misterios


Birthstone
Piatra Lunii a noilor inceputuri (Piatra Calatorului) este piatra de nastere oficiala a lunii iunie, dar se poarta pe tot parcursul anului.

Piatra de nastere alternativa pentru luna septembrie, dar care se poarta pe tot parcursul anului, Onixul negru incurajeaza concentrarea si puterea interioara, semn al stabilitatii si armoniei.
 

Mai multe informații
CuloareAuriu
CategoriiLantisoare cu Pandantiv, Coliere
Culoare ArgintAuriu
MaterialArgint 925 placat cu 2 microni Aur Vermeil 18K & Onix Negru & Piatra Lunii
Piatra NaturalaMoonstone, Black Onyx
Lungime lantisor (cm)400+50mm
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColier din Argint Black Onyx Elegance in Every Tear Auriu
Rating-ul dumneavoastră
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.