Inel din Argint Heartfelt Devotion

Argint 925 & Zirconiu
Pret special 100,00 RON Preț standard 130,00 RON
SKU
BSR482-E

Despre Inel

Un inel care aduce cu el credința și iubirea: inelul nostru din argint cu o cruce elegantă încrustată cu un cristal în formă de inimă, de un albastru adânc, este o bijuterie ce îmbină spiritualitatea și frumusețea.

Crucea, simbolul sacru al credinței și devotamentului, este împodobită cu un cristal în formă de inimă, simbolul iubirii necondiționate și al speranței. Albastrul vibrant al cristalului aduce cu el calm și liniște, reprezentând încrederea și înțelegerea. Fiecare detaliu al acestui inel emană o aură de sacralitate și eleganță, amintindu-ne de puterea credinței și a iubirii. Acest inel este o mărturie a legăturii noastre cu divinitatea și a forței inimii noastre.

Poartă acest inel și simte cum fiecare privire la el îți aduce liniștea și încrederea, amintindu-ți de frumusețea credinței și a iubirii necondiționate.

 

Detalii

- Argint 925 placat cu Rhodium

- Greutate Inel 2.8gr

- Zirconiu 4A

Argint 925 placat cu Rhodium
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în Rhodium pentru o bijuterie rafinată.

 


Eleganță în Detaliu: Impachetare Premium pentru Bijuterii
Bucurați-vă de fiecare achiziție cu produsele noastre, care vin frumos ambalate într-o cutiuță cadou. Includem și un certificat de garanție, o carpa specială pentru îngrijirea bijuteriei și o pungă cadou pentru a face experiența dvs. de cumpărături și mai specială.


Mai multe informații
CuloareArgintiu
CategoriiInele Reglabile
TemeIubire
Culoare ArgintArgintiu
CuloriAlbastru
MaterialArgint 925 & Zirconiu
Gramaj (gr)2.8gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Heartfelt Devotion
Rating-ul dumneavoastră
 

See it Styled

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.