Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

 concurs-instagram

Comanda produsele tale preferate si castiga premii facand ceea ce-ti place!

Cum? Simplu!

 

1. Fa poze produselor comandate.

Ai primit pachetul, ai scos bijuteriile din cutiute si te-ai minunat de frumusetea lor; acum e timpul sa le faci poze! La mana, la gat sau la ureche, alege poza perfecta.

 

2. Taguieste.

Incarca pozele pe contul tau de instagram si adauga la descriere hashtag-ul #charmromania. Poti de asmenea sa taguiesti si contul nostru @charm_romania.

 

3. Castiga.

In fiecare saptamana alegem o poza castigatoare. O sa fii contactata direct printr-un mesaj pe instagram pentru revendicarea premiului.

 

Mai multe poze incarcate, mai multe sanse de castig!

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.