Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Inel din Argint Black Obsidian Valentina Gold

începând de la 250,00 RON Vezi detalii.
Numai %1 rămase
SKU
DJR018-G

Inelul nostru din argint cu piatra naturală în formă de triunghi din obsidian negru și pietricele mici naturale de alb topaz aduce laolaltă eleganța clasică și misterul profund. Obsidianul negru, cu nuanțele sale adânci și strălucirea sa subtilă, emană o aură de mister și protecție. Pietricelele de alb topaz adaugă o notă de strălucire delicată, completând perfect designul. Acest inel este o bijuterie sofisticată, ideală pentru cei care apreciază frumusețea și semnificația pietrelor naturale

100% Argint Reciclat
Folosim Argint 925‰ 100% reciclat si placat cu Aur Galben de 18k. Este de aceeasi calitate ca si metalele proaspat extrase, dar evitam mineritul inutil.


Pietre Naturale
Originar din Madagascar, obsidianul nostru negru de provenienta etica are un aspect lucios si reflectant.


Birthstone
Piatra de nastere alternativa pentru luna decembrie, dar care se poarta pe tot parcursul anului, Obsidinul negru reprezinta rezistenta, armonie si protectie.
 

Mai multe informații
CategoriiInele Fixe
TemePietre Naturale
Culoare ArgintAuriu
MaterialArgint 925 suflat cu Aur Galben
Piatra NaturalaWhite Topaz, Black Obsidian
Gramaj (gr)3.25
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Black Obsidian Valentina Gold
Rating-ul dumneavoastră
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.