Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Infinity Marble Florence

Rating:
100%
Pret special 199,90 RON Vezi detalii. Preț standard 489,90 RON
SKU
INF007
Timpul este un cumul de simțiri, trăiri și sentimente, de aceea am creat special pentru tine colecția INFINITY.Noi, cei de la CHARM, am transpus puterea fiecărei clipe în această colecție ineditiă de ceasuri.“Poartă simbolul timpului!”
Mai multe informații
Garantie24 Luni
BrandCHARM
Culoare BrataraRose Gold
ColectieInfinity, Infinity Marble
Dimensiune Carcasa38mm
Culoare CadranNegru, Marble
Culoare CarcasaRose Gold
Tip BrataraOtel Inoxidabil
Waterproof5ATM
Tip GeamCristal Safir
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInfinity Marble Florence
Rating-ul dumneavoastră
 

See it Styled

popup_image_2
©2011 - 2022 - Toate drepturile rezervate CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Dr. Nicolae Turnescu 12B, Sector 5, Bucuresti. Ridicarea produselor NU se face de la adresa de mai sus. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.