Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Inel din Argint Angel Heart Wings

Pret special 80,00 RON Vezi detalii. Preț standard 100,00 RON
SKU
BSR496-E

Despre Inel

Un inel care îmbrățișează iubirea divină și protecția cerului: inelul nostru din argint cu aripi delicate de înger și o inimă luminoasă este o bijuterie ce aduce cu ea blândețea și ocrotirea divină. Aripiile de înger, simbol al protecției și călăuzirii spirituale, îmbrățișează cu gingășie inima ce radiază cu iubire și căldură.

Fiecare detaliu este sculptat cu măiestrie, aducând cu el esența pură a dragostei și a ocrotirii. Acest inel este o mărturie a legăturii noastre cu divinul și a prezenței îngerilor în viața noastră, amintindu-ne că suntem iubiți și protejați în fiecare clipă.

Poartă acest inel și simte cum fiecare privire la el îți aduce liniștea și siguranța unei prezențe angelice, amintindu-ți că ești mereu însoțit de iubirea divină.

 

Detalii

- Argint 925 placat cu Rhodium

- Greutate Colier 1.5gr

 

 

Argint 925 placat cu Rhodium
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în Rhodium pentru o bijuterie rafinată.

 


Eleganță în Detaliu: Impachetare Premium pentru Bijuterii
Bucurați-vă de fiecare achiziție cu produsele noastre, care vin frumos ambalate într-o cutiuță cadou. Includem și un certificat de garanție, o carpa specială pentru îngrijirea bijuteriei și o pungă cadou pentru a face experiența dvs. de cumpărături și mai specială.


Mai multe informații
CategoriiInele Reglabile
TemeSimbol
Culoare ArgintArgintiu
MaterialArgint 925 Rodiat
Gramaj (gr)1.5gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Angel Heart Wings
Rating-ul dumneavoastră
 

See it Styled

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.