Inel din Argint Black Elegance

Argint 925 & Zirconiu
Pret special 95,00 RON Preț standard 110,00 RON
SKU
SCR939

Despre Inel

Un inel solemn și elegant, inelul nostru din argint cu o cruce purtând un cristal negru în centru este o expresie a credinței și a eleganței. Crucea, simbol al spiritualității și al devotamentului, este frumos conturată în argint și încrustată cu grijă cu un cristal negru, aducând cu el mister și profunzime.

Cristalul negru, ca o fereastră către noapte, simbolizează trecutul și viitorul, introspecția și înțelepciunea. Fiecare detaliu al acestui inel este sculptat cu măiestrie, aducând cu el o notă de solemnitate și rafinament. Acest inel este o mărturie a forței și a liniștii interioare, amintindu-ne de puterea credinței și a spiritualității noastre.

Poartă acest inel și simte cum fiecare privire la el te conectează cu tăria și cuvoarea ta, și te amintește de frumusețea și profunzimea credinței tale.

Detalii

- Argint 925 placat cu Rhodium

- Greutate Inel 1.9gr

- Zirconiu 4A

 

Argint 925 placat cu Rhodium
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în Rhodium pentru o bijuterie rafinată.

 


Eleganță în Detaliu: Impachetare Premium pentru Bijuterii
Bucurați-vă de fiecare achiziție cu produsele noastre, care vin frumos ambalate într-o cutiuță cadou. Includem și un certificat de garanție, o carpa specială pentru îngrijirea bijuteriei și o pungă cadou pentru a face experiența dvs. de cumpărături și mai specială.


Mai multe informații
CuloareArgintiu
CategoriiInele Reglabile
TemeAltele
Culoare ArgintArgintiu
CuloriNegru
MaterialArgint 925 & Zirconiu
Gramaj (gr)1.9gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Black Elegance
Rating-ul dumneavoastră
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.