Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Inel din Argint Black Elegance

Pret special 100,00 RON Vezi detalii. Preț standard 110,00 RON
SKU
SCR939

Despre Inel

Un inel solemn și elegant, inelul nostru din argint cu o cruce purtând un cristal negru în centru este o expresie a credinței și a eleganței. Crucea, simbol al spiritualității și al devotamentului, este frumos conturată în argint și încrustată cu grijă cu un cristal negru, aducând cu el mister și profunzime.

Cristalul negru, ca o fereastră către noapte, simbolizează trecutul și viitorul, introspecția și înțelepciunea. Fiecare detaliu al acestui inel este sculptat cu măiestrie, aducând cu el o notă de solemnitate și rafinament. Acest inel este o mărturie a forței și a liniștii interioare, amintindu-ne de puterea credinței și a spiritualității noastre.

Poartă acest inel și simte cum fiecare privire la el te conectează cu tăria și cuvoarea ta, și te amintește de frumusețea și profunzimea credinței tale.

Detalii

- Argint 925 placat cu Rhodium

- Greutate Inel 1.9gr

- Zirconiu 4A

 

Argint 925 placat cu Rhodium
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în Rhodium pentru o bijuterie rafinată.

 


Eleganță în Detaliu: Impachetare Premium pentru Bijuterii
Bucurați-vă de fiecare achiziție cu produsele noastre, care vin frumos ambalate într-o cutiuță cadou. Includem și un certificat de garanție, o carpa specială pentru îngrijirea bijuteriei și o pungă cadou pentru a face experiența dvs. de cumpărături și mai specială.


Mai multe informații
CuloareArgintiu
CategoriiInele Reglabile
TemeAltele
Culoare ArgintArgintiu
CuloriNegru
MaterialArgint 925 Rodiat
Gramaj (gr)1.9gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Black Elegance
Rating-ul dumneavoastră
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.