Inel din Argint Green Onyx Elegance in Every Angle

Argint 925 placat cu Aur 18K & Onix Verde
începând de la 310,00 RON
Numai %1 rămase
SKU
DJR021-G

Despre Inel

Inelul din argint Green Onyx Elegance in Every Angle este o bijuterie uluitoare, care aduce natura și eleganța într-o formă armonioasă. Cu forma sa delicată, inelul reprezintă o creangă ornamentală, având mai multe pietre prețioase de topaz alb care îmbracă ramurile cu o strălucire diafană și clară. Fiecare piatră de topaz alb strălucește ca o picătură de rouă, adăugând un farmec subtil și rafinament inelului.

În centrul acestei opere de artă stă o piatră naturală de onyx verde în formă de triunghi, care captivază privirile cu culoarea sa profundă și intensă. Onyxul verde este cunoscut pentru a aduce echilibru și stabilitate, iar forma triunghiulară adaugă un element modern și stilat întregului design. Pietrele de topaz alb care înconjoară onyxul verde creează un contrast remarcabil și adaugă un farmec subtil fiecărui detaliu al inelului.

Fiecare detaliu al inelului este lucrat cu grijă și pricepere, reflectând măiestria artizanilor care au creat această bijuterie. Inelul nu este doar un simplu accesoriu, ci și o operă de artă care aduce cu sine frumusețea naturii și creativitatea umană într-un mod subtil și sofisticat.

Purtând acest inel, vei aduce cu tine nu doar o bijuterie frumoasă, ci și o poveste de frumusețe și echilibru. Fiecare piatră prețioasă este ca o amintire a frumuseții naturale a lumii, purtată cu grație și stil în fiecare zi. Este accesoriul ideal pentru a evidenția eleganța și a străluci în orice ocazie specială.

 

Detalii

- Piatra naturala Onix Verde

- Argint 925 placat cu aur galben de 18K

- Dimensiune PIATRA ONIX VERDE 7*7mm

Argint 925 placat cu aur galben de 18K
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în aur galben de 18K pentru o bijuterie rafinată.


Pietre Naturale
Originar din Brazilia, onixul nostru verde de provenienta etica reflecta culorile si formele junglei amazoniene.
Onixul nostru autentic este vopsit in verde din motive estetice si culoarea este imbunatatita prin tratament termic.

Pietrele noastre pretioase White Topaz autentice sunt obtinute in mod etic si culese manual cu dragoste din tari precum Brazilia, Mexic, SUA sau Sri Lanka.
Complet unice, micile incluziuni (minerale prinse in interiorul pietrelor pretioase) dovedesc 100% autenticitate.


Birthstone
Piatra de nastere alternativa pentru luna mai, dar care se poarta pe tot parcursul anului, Onixul verde reprezinta cresterea personala, norocul si succesul.

Mai multe informații
CuloareAuriu
CategoriiInele Fixe
TemePietre Naturale
Culoare ArgintAuriu
MaterialArgint 925 placat cu Aur 18K & Onix Verde
Piatra NaturalaWhite Topaz, Green Onyx
Gramaj (gr)3.55gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Green Onyx Elegance in Every Angle
Rating-ul dumneavoastră
 

See it Styled

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.