Inel din Argint Moonstone Moonlit Whispers

Argint 925 & Piatra Lunii & Topaz Alb
începând de la 300,00 RON
Numai %1 rămase
SKU
DJR026-S

Despre Inel

Inelul din argint Moonstone Moonlit Whispers este o bijuterie uluitoare, care îmbină cu eleganță frumusețea naturii și rafinamentul designului. Inelul are forma subtilă și delicată a unei crengi, iar pe ramuri sunt încrustate mai multe pietre prețioase de topaz alb, fiecare strălucind ca o stea în lumina zilei. Aceste pietre, cu strălucirea lor cristalină și pură, adaugă un aer proaspăt și luminos inelului, atrăgând privirile și reflectând razele soarelui.

Punctul focal al acestei bijuterii este piatra naturală de piatra lunii, așezată în mijlocul inelului sub forma unui marquise (marchiz). Forma distinctivă a pietrei, cu marginile sale elegante și ascuțite, atrage privirile și creează un contrast fascinant cu liniile curgătoare ale crengii din jur. Piatra lunii, cu nuanțele sale schimbătoare de alb, albăstru și argintiu, emană o aură misterioasă și feminină, captivându-ți privirea și imaginându-ți lumile strălucitoare.

Purtând acest inel, vei aduce cu tine nu doar o bijuterie frumoasă, ci și o poveste de eleganță și farmec. Fiecare piatră prețioasă este ca o fereastră către lumea naturii, aducând cu ea energia și frumusețea pământului într-un mod subtil și rafinat. Este accesoriul perfect pentru a evidenția feminitatea și a străluci în orice ocazie specială.

 

Detalii

- Piatra naturala Piatra Lunii si Topaz Alb

- Argint 925 placat cu aur alb de 18K

- Dimensiune Piatra Lunii 5*10mm

Argint 925 placat cu aur alb de 18K
Strălucirea și eleganța argintului, îmbrăcate în aur alb de 18K pentru o bijuterie rafinată.


Pietre Naturale
Pietrele noastre pretioase Moonstone autentice sunt obtinute in mod etic si culese manual cu dragoste in India.
Complet unice, micile incluziuni (minerale prinse in interiorul pietrelor pretioase) dovedesc 100% autenticitate.

Pietrele noastre pretioase White Topaz autentice sunt obtinute in mod etic si culese manual cu dragoste din tari precum Brazilia, Mexic, SUA sau Sri Lanka.


Birthstone
Piatra Lunii a noilor inceputuri (Piatra Calatorului) este piatra de nastere oficiala a lunii iunie, dar se poarta pe tot parcursul anului.

Mai multe informații
CuloareArgintiu
CategoriiInele Fixe
TemePietre Naturale
Culoare ArgintArgintiu
MaterialArgint 925 & Piatra Lunii & Topaz Alb
Piatra NaturalaMoonstone, White Topaz
Gramaj (gr)3.34gr
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Moonstone Moonlit Whispers
Rating-ul dumneavoastră
 

See it Styled

©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.