Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informatii si/sau obtinerea accesului la informatia stocata in dispozitivul dvs. pentru a permite website-ului sa functioneze, pentru a personaliza continutul si anunturile publicitare afisate in functie de interesele si/sau profilul dvs., pentru a va oferi functionalitati aferente retelelor de socializare si pentru a analiza traficul pe website. Aceste drepturi pot fi exercitate prin modalitatea indicata aici. De asemenea, aveti dreptul de a depune plangere la ANSPDCP.

Inel din Argint Moonstone Valentina Gold

începând de la 250,00 RON Vezi detalii.
Numai %1 rămase
SKU
DJR019-G

Inelul nostru din argint este o bijuterie fermecătoare, în care piatra lunii în formă de triunghi se întâlnește cu strălucirea delicată a pietricelor naturale de alb topaz. Piatra lunii, cu nuanțele sale jucăușe de albastru și jumătate de lună, adaugă o notă de mister și farmec, reflectând lumina într-un mod subtil și elegant. Pietricelele de alb topaz completează acest design unic cu o strălucire subtilă. Acest inel este o alegere perfectă pentru cei care caută eleganță și rafinament în bijuteriile lor

100% Argint Reciclat
Folosim Argint 925‰ 100% reciclat si placat cu Aur Galben de 18k. Este de aceeasi calitate ca si metalele proaspat extrase, dar evitam mineritul inutil.


Pietre Naturale
Pietrele noastre pretioase Moonstone autentice sunt obtinute in mod etic si culese manual cu dragoste in India.
Complet unice, micile incluziuni (minerale prinse in interiorul pietrelor pretioase) dovedesc 100% autenticitate.


Birthstone
Piatra Lunii a noilor inceputuri (Piatra Calatorului) este piatra de nastere oficiala a lunii iunie, dar se poarta pe tot parcursul anului.

Mai multe informații
CategoriiInele Fixe
TemePietre Naturale
Culoare ArgintAuriu
MaterialArgint 925 suflat cu Aur Galben
Piatra NaturalaMoonstone, White Topaz
Gramaj (gr)3.25
Garantie12 Luni
BrandCHARM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInel din Argint Moonstone Valentina Gold
Rating-ul dumneavoastră
 
©2023 CHARM VMI SRL, RO28247311, Adresa: Str. Petru Rares 12, Sector 1, Bucuresti. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.